Педагогічний тімбілдинг: партнерство колективів двох шкіл

26.06.2024

Педагогічний тімбілдинг: партнерство колективів двох шкіл

У рамках об’єднання двох педагогічних колективів, колегіуму «Мала гуманітарна академія» та початкової школи «Гармонія плюс», відбувся методичний захід у форматі тімбілдінгу. Він покликаний зміцнити взаємодію та побудувати позитивні відносини серед майбутніх колег.

Захід пройшов у форматі квесту. Зокрема, в учасників поцікавились, які асоціації у них викликає словосполучення «об’єднана школа». Серед відповідей були названі «велика родина», «згуртованість» тощо.

- Під час підготовки до заходу педагоги двох шкіл вже знайшли між собою точки дотику – хтось разом навчався чи співпрацював. Такі заходи сприяють тому, щоб ще до початку навчального року майбутні колеги почали взаємодіяти та почували себе комфортно. Адже у нас єдине завдання – вчити дітей, - наголосила директор Запорізького колегіуму «Мала гуманітарна академія» Світлана Павлова.

Участь у командних змаганнях допомогла педагогам краще познайомитися один з одним. Захід пройшов у дружній атмосфері відкритого обміну ідеями та досвідом.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |