Окупанти поширюють фейки про обстріл населених пунктів у Запорізькій…

18.04.2022


			Окупанти поширюють фейки про обстріл населених пунктів у Запорізькій…

У Запорізькій області окупанти поширюють нові фейки про ситуацію на фронті на території нашого регіону. Про ситуацію, яка складається станом на сьогодні, розповіли в прес-службі Запорізької міської ради.

Як повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, наразі окупанти поширюють нові фейки про ситуацію на фронті у нашій області. Так, вони заявляють, що українські військові нібито обстрілюють населені пункти Пологівського району.

Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Це чергова пропаганда та ще одна спроба дискредитувати нашу армію у російських ЗМІ.

А от ворожі війська – навпаки. Вони обстрілюють населені пункти нашої області із застосуванням авіації, «Градів», артилерії, мінометів та кулеметів. Від обстрілів страждають Гуляйполе, Новоандріївка, Білогір’я, Червоне, Павлівка, Малинівка, Старомайорськ, Приютне, Кам’янське, Оріхів, Мала Токмачка.

За інформацією наших військових, ситуація в Запорізькій області на сьогодні повністю контрольована. Тому зберігаємо спокій і віримо в українські збройні сили.

Крім того, є й гарні новини – мешканка Запоріжжя, яка в минулі вихідні постраждала через падіння ворожої ракети, вже отримала медичну допомогу і, на щастя, зараз її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти продовжують нищити Гуляйпілля. Вони майже щодня гатять по приватним будинкам, причому не тільки зі стрілецької зброї, а й забороненими фосфорними бомбами. Детальніше – ТУТ.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |