Окупанти намагаються забезпечити високий рівень “підтримки” президента рф серед молоді на ТОТ Запоріжжя

25.02.2024

Окупанти намагаються забезпечити високий рівень “підтримки” президента рф серед молоді на ТОТ Запоріжжя

Представники російсько-окупаційних адміністрацій на ТОТ Запорізької області вживають заходів стосовно зниження негативних наслідків повномасштабної агресії рф проти України на так звану підготовку “виборчого процесу”.

За інформацією Центру національного спротиву, російське політичне керівництво у приказному порядку поставило завдання представникам РОА максимально ефективно забезпечити високий рівень підтримки російському президенту серед місцевої молоді на ТОТ Запоріжжя. Зазначений показник не повинен бути нижче 72%.

Відповідно до всіх методичних рекомендацій та вказівок з адміністрації президента рф, серед української молоді на ТОТ поширюються наративи, які містять викривлену інформацію про Україну в цілому та бажання країн Заходу знизити російський вплив на міжнародній арені…

Нагадаємо, за два роки повномасштабного вторгнення у Запоріжжі, на жаль, значно збільшилась кількість могил воїнів, загиблих за Україну. З різних причин багато з них знаходяться у неналежному стані. Змінити цю ситуацію взявся депутат Запорізької міськради. За власні кошти місця захоронення всіх військових у Запоріжжі будуть приведені до ладу. Єдина умова — бажання рідних. Звертайся за посиланням

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |