Окупаційна влада Бердянська оголосила нові тарифи на комунальні послуги

30.06.2022


			Окупаційна влада Бердянська оголосила нові тарифи на комунальні послуги

У Бердянську колаборанти олександр сауленко оголосили тарифи на комунальні послуги. Місцева псевдовлада повідомила, що з 1 липня бердянці, попри війну, відсутність роботи та зарплати, повинні платити за комунальні послуги, мовляв, на підконтрольній Україні території все дорожчає.

Окупаційна влада встановила, що за куб води та стоків бердянці платитимуть 42,80 грн, замість старої 58 грн. Як повідомляє телеграм-канал «Бердянск в окупации», наразі місцевий Водоканал не платить за спожиту дніпровську воду та за спожиту електроенергію Україні. І без цих складових тариф мав знизитися мінімум на 70%.

Електроенергія, яка йде з території України, коштуватиме 2,2 грн за кіловат до 150 кВат, раніше було – 1,44 грн. Знову ж таки, незрозуміло чому за неї треба платити й куди будуть прямувати дані кошти.

Внески за утримання будинку — 8 грн за квадратний метр. До окупації було від 2 до 5 грн.

А от газ, якого вже давно в місті немає, коштуватиме 3,90 за куб замість 8 грн. При цьому, Міськгаз захоплено і директором там поставлено чергового колаборанта.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в