Обшуки, російський інтернет й поновлення навчання: що відбувається в…

20.05.2022

Російські окупаційні війська продовжують встановлювати свої правила. У тимчасово окупованому Бердянську загарбники змушені підприємців їздити на закупівлі товару до Криму. Про це повідомляють у військовій прокуратурі.

При цьому людям обов’язково треба записатися на конвой супроводу.

— Подібна реєстрація допомагає місцевим колаборантам збирати інформацію про те, хто повертається з товаром, і з кого після можна збирати «данину», — говорять у військовій адміністрації.

Варто відзначити, що бердянці масово скаржаться на низьку якість продуктів та побутової хімії, яку пруть у місто з ерефії. окрім того, що товари дорожче у 3-5 разів ніж в інших містах України, так ще і їжа несмачна, а хімія не милується і смердить.

— Тепер групи у соцмережах стали по суті підпільними магазинами та ринками, де бердянці обмінюються оголошеннями, на кшталт продам-куплю. І те, що раніше було елементарним і в кроковій доступності стало дефіцитом і надзвичайно дорогим. Звільнення від нормального рівня життя продовжується, — пише телеграм-канал «Бердянськ в окупації».

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в