Обговорили питання благоустрою міста

18.10.2024

Обговорили питання благоустрою міста

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території міста Запоріжжя. У ньому взяли участь керівники районних адміністрацій, профільних департаментів, управлінь міської ради, комунальних підприємств.

Розглянули підсумки робіт з благоустрою у Дніпровському районі з 19 серпня по 18 жовтня. Протягом цього періоду у районі проводилися роботи з ремонту доріг, покосу трави та карантинних рослин, вивезення листя та гілок тощо. Роботи виконували комунальні підприємства «ЕЛУАШ», «Зеленбуд», «Запоріжміськсвітло».

Зокрема КП «ЕЛУАШ» відремонтовано близько 11 тисяч квадратних метрів доріг. На безгосподарчих прибудинкових територіях виконано покіс на площі 19 гектарів. Вивезено 134 тони гілля, 145 тонн листя. КРБП «Зеленбуд» видалено 32 аварійних дерева та 40 пнів. Проведено 23 рейди для контролю за своєчасним знищенням карантинних рослин.

Також у Запоріжжі продовжується робота щодо контролю за дотриманням Правил благоустрою. Зокрема здійснюються рейди для боротьби зі «стихійною» торгівлею на вулицях Базарній, Запорізькій, Сталеварів. Складаються адміністративні протоколи щодо порушників.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |