Обговорили хід підготовки до опалювального сезону

28.06.2024

Обговорили хід підготовки до опалювального сезону

Підготовка Запоріжжя та Запорізької області до нового опалювального сезону. Що зроблено, що планується зробити. Це питання обговорили сьогодні під час Дня територіальних громад. В обговоренні взяли участь представники обласної та міської влади, територіальних громад області. Захід пройшов під керівництвом голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова.

Учасники доповіли про стан підготовки котелень, теплових мереж, житлових будинків, об’єктів соціальної сфери, ситуацію в енергетиці. Серед питань, які зараз продовжують вирішувати, було відзначено роботу з забезпечення об’єктів критичної інфраструктури альтернативними джерелами енергії, створення запасу матеріалів, палива, запасних частин та інше.

Про ситуацію з підготовкою до опалювального сезону у Запоріжжі доповів заступник міського голови Віктор Гординський. За його словами підготовка проходить відповідно з планом. На сьогодні рівень готовності об’єктів теплового господарства у Запоріжжі складає 32-35%. Зараз місто за підтримки обласної влади продовжує вирішувати у рамках підготовки до опалювального сезону низку важливих питань.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |