Наведення ладу в Олександрівському районі

26.09.2024

Наведення ладу в Олександрівському районі

Впродовж тижня, з 20 по 26 вересня, в Олександрівському районі було виконано низку робіт з благоустрою.

Зокрема, було виконано роботи зі звалювання аварійних дерев на внутрішньобудинкових територіях. Працювали комунальники з адресами: пр. Соборний, 152 а, б; вул. Гоголя, 147. Також було здійснено покіс трави за адресами: пр. Соборний, 93, 100 а, 6, 144, 148, 152 6; вул. Українська, 2, 2а, 8, 35, 42; вул. Фортечна, 1; вул. Гоголя, 124, 161 a, 163 a.

Крім того, впродовж тижня працівники районної адміністрації обстежили території району на предмет виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких здійснюється російською мовою. Було виявлено 3 такі об'єкти. Фотофіксація виявлених об'єктів з адресними прив'язками направлена до департаменту управління активами міської ради для подальшої роботи та ліквідації.

24 вересня в районній адміністрації відбулось засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території Олександрівського району. Було опрацьовані наступні питання:

  • наявність безгосподарних каналізаційних та водопровідних мереж;
  • підключення будинків приватного сектору по вулиці Військкоматській до центральної мережі водовідведення;
  • звіт КП «ЕЛУАШ» та КРБП «Зеленбуд» про виконання робіт з благоустрою;
  • ліквідація "стихійної" торгівлі.

Також впродовж тижня працівники райадміністрації опрацювали та вирішили позитивно 5 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надходять на розгляд з міського контакт-центру «1580».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |