Наталія Власова у Запоріжжі відкриває новий театральний сезон: посадовиця стала директоркою театру ім. Магара

05.10.2024

Наталія Власова у Запоріжжі відкриває новий театральний сезон: посадовиця стала директоркою театру ім. Магара

Сьогодні, 4 жовтня, у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Магара відбудеться відкриття 96-го сезону. Нещодавно у театрі змінилося керівництво. Ексначальниця управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОВА Наталія Власова стала директором-художнім керівником театру.

Призначення Наталі Власової стало несподіваним для запоріжців, адже раніше вона не мала жодного відношення до театру та не працювала в сфері культури. Майже десять років – з 2013 по липень 2024 року вона обіймала посаду начальниці Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації. У листопаді 2023 року чиновниця очолила обласне відділення Національного олімпійського комітету.

Також стало відомо, що у вже колишньої керівниці театру Ірини Редько контракт закінчується у жовтні 2026 року. На цій посаді Ірина Редько змінила Володимира Панькіна, який помер 1 квітня 2021 року від ускладнень, викликаних коронавірусом.

«Єдиний випадок, коли це можливо, то у тому випадку, коли керівник добровільно розірвав договір та потім призначено нового керівника», – прокоментував юрист Сергій Лишенко.

Наталії Власовій 51 рік. Має політичну кар’єру – нині є депутаткою Запорізької міської ради від «Нової політики». Двічі балотувалась в народні депутати – від партії Наталі Королевської «Україна – вперед» та «Опозиційного блоку».

В ЗМІ неодноразово писали, що Наталя Власова тісно пов’язана з Володимиром Межейком – колишнім головою Запорізької облради, єдиною людиною в Україні, яка отримала реальний вирок по справі за розгін Євромайдану.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |