Наслідки ворожих обстрілів: пошкоджено житлові будинки, квартири, господарські споруди та транспорт

10.05.2024

Наслідки ворожих обстрілів: пошкоджено житлові будинки, квартири, господарські споруди та транспорт

Впродовж минулої доби російські окупаційні війська завдали 547 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. На жаль, одна жінка постраждала.

За даними ГУНП у Запорізькій області, правоохоронці зафіксували 17 повідомлень про руйнування в 8 населених пунктах області. Під вогонь російських загарбників потрапили Гуляйполе, Мала Токмачка, Левадне, Роботине, Малинівка, Новоандріївка Пологівського району, а також Магдалинівка і Червонодніпровка Запорізького району.


Внаслідок збройної агресії в населених пунктах регіону пошкоджені та зруйновані об’єкти цивільної інфраструктури: багатоповерхові та приватні будинки, господарські споруди, а також автотранспорт громадян.

Після обстрілу Магдалинівки окупантами поранена жінка 1959 року народження. Її доставлено до медзакладу.

На місцях ворожих влучань правоохоронці задокументували наслідки та зібрали докази воєнних злочинів росіян. За цими фактами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження згідно з ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |