На Запорізькому напрямку російські вояки влаштували між собою стрілянину

26.06.2024

На Запорізькому напрямку російські вояки влаштували між собою стрілянину

Конфлікт стався між військовослужбовцями 136 бригади вс рф та новоприбулими ув’язненими, яким обіцяють амністію після війни в Україні. 

«Розборки» почалися після того, як командування наказало створити загороджувальні загони зі складу військових. Після недовготривалої дискусії, до ув’язнених у бліндаж закинули гранату, а потім почалася й стрілянина.

В результаті конфлікту загинули троє росіян — солдат євген олейников (1992 р.н.), мол. сержант аскер дасаєв (1994 р.н.) та солдат олег ілюхин (2001 р.н.). Ще семеро росіян отримали поранення різного ступеня та були ушпиталені.

Один з них – вже бувалий військовий Андрій, з Воронезької області. На службі в армії рф з 2007 року, звісно, по контракту. І, звісно, свято вірить, що «защіщал родіну», а Запорізьку область вважає територію рф після проведення так званого референдуму.

Ще один військовополонений – теж Андрій. На війну погодився піти, щоб не сісти за наркотики. Буцімто, йому їх підкинули, привезли до відділу міліції, а там поставили перед вибором: або рік контракту, або 12-20 років ув’язнення.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |