На Запоріжжі зловмисник організовував розповсюдження наркотиків та заборонених предметів у виправному закладі

01.08.2023

На Запоріжжі зловмисник організовував розповсюдження наркотиків та заборонених предметів у виправному закладі

Зловмисник організував розповсюдження наркотиків та заборонених предметів у виправному закладі серед ув’язнених, вимагаючи також неіснуючі борги та гроші для «общака». За ці злочини жителю Запоріжжя загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Кримінальне провадження розпочалося у липні 2022 року, коли слідчі отримали оперативну інформацію про діяльність зловмисника у виправному закладі. 35-річний чоловік, який перебував у в’язниці за тяжкі злочини, використовував свій злочинний вплив серед інших ув’язнених та заборонені предмети. Також він вимагав неіснуючі борги та гроші від інших осіб, повідомляє ГУНП у Запорізькій області.


Унаслідок розшукових заходів, поліцейські знайшли і вилучили докази діяльності зловмисника, зокрема мобільні телефони, банківські картки, «чорнові» записи, мобільні Wi-Fi роутери та інше.

На цей час, зловмисникові пред’явлено підозру за статтями «Встановлення або поширення злочинного впливу» та «Вимагання» Кримінального кодексу України. Максимальна санкція за ці злочини — до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |