На Запоріжжі російські військові зґвалтували дівчину

08.04.2023

На Запоріжжі російські військові зґвалтували дівчину

У лікарню тимчасово окупованого рашистами міста Токмак Запорізької області доставили дівчинку, яку зґвалтували російські військові.

Як повідомляється в одному з телеграм-каналів з посиланням на Молочанську ОТГ, учора ввечері від лікарів з Токмака Запорізької області надійшла інформація, що у медзаклад привезли молоду дівчинку, яку зґвалтувало 11 російських військових.

«Кажуть на ній живого місця немає, дівчинка з скляними очима і побоями», — йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, жителька окупованного запорізького села скаржиться родичу, якій служить в армії рашистської федерації, що вимушена ховати онучок, щоб їх не згвалутували російські військові.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова жителькі села Тарасівка Запорізької області з її родичем, якій служить в армії рашистської федерації.

Нещасна жінка не знає, як вберегти своїх 14-ти та 10-тирічну онучок від глуму «визволителів».

«Ми їм ковбаси, а вони залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги, – ридає жінка. – …Шо мені робити? Вони ходять по селу, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку»…

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |