На Запоріжжі російські обстріли спричинили загоряння будинків і господарських споруд

06.07.2024

На Запоріжжі російські обстріли спричинили загоряння будинків і господарських споруд

У прифронтових районах Запорізької області обстріли з боку армії рф спричинили загоряння двох будинків і 15 господарських споруд.

Впродовж доби у результаті ворожих обстрілів виникло 2 пожежі у населеному пункті Василівського району. Так, у селі Приморське рятувальники ліквідували загоряння 3 дачних будинків на площі 80 кв.м, Крім того, загасили загоряння сухої трави на відкритій території на площі 5 га. Інформація про постраждалих та загиблих не надходила.

Крім того, сапери ДСНС 5 липня знищили 1 артилерійський снаряд калібру 152 мм, 1 постріл від ручного протитанкового гранатомета, 1 бойову частину від авіаційної ракети, 3 касетні елементи снаряду від реактивної системи залпового вогню «Ураган», виявлені у населених пунктах Запорізького та Пологівського районів.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС підвезли 50 тонни технічної та 750 літрів питної води, а також 400 кг продуктів, харчування у прифронтові населені пункти.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |