На Запоріжжі побудують ще одну підземну школу

18.09.2024

На Запоріжжі побудують ще одну підземну школу

У селі Люцерна Запорізького району планують побудувати ще одну “підземну школу”.  Її очікувана вартість – понад 17 млн грн. Аукціон вже відбувся.

Про це повідомляється на порталі публічних закупівель «Prozorro».

“Підземну школу” побудують на базі Люцернянського ліцею. Термін виконання робіт – до 31 грудня 2025 року. Замовником тендеру є державне підприємство “Місцеві дороги Запорізької області”.

Хоча торги і завершені, рішення ще очікується. Серед двох учасників найменшу суму запропонувало 16 709 900,00 товариство з обмеженою відповідальністю “МЕЛСІТІ”.

Нагадаємо, у Біленьківській громаді Запорізької області розпочали будівництвовосьмої підземної школи. Вона зможе приймати до 500 учнів в одну зміну та до 1000 учнів – у дві. Вартість проєкту – 95,6 мільйонів гривень. Зараз Запорізька область є лідером серед прифронтових регіонів України по впровадженню офлайн-освіти. Планується, що перша “підземна школа” у регіоні відкриється цьогоріч наприкінці жовтня.

Читайте також: Запорізька область отримає додаткові кошти на облаштування укриттів у школах

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |