На Запоріжжі окупанти заборонили українцям виходити з дому: подробиці

23.03.2023

На Запоріжжі окупанти заборонили українцям виходити з дому: подробиці

У населених пунктах Решетилівське, Чумацьке і Костянтинівка тимчасово зайнятої території Запорізької області російські нацисти здійснили обхід будинків місцевих жителів та попередили про заборону залишення своїх помешкань.

Мовляв, є необхідність перебування в безпечних місцях. Мовляв, турбуємось про вас, заручники

За інформацією Генштабу ЗСУ, зазначене опосередковано може свідчити про намагання російських окупантів унеможливити спостереження місцевим населенням планового перекидання ворогом своєї живої сили та військової техніки до лінії бойового зіткнення.

Нагадаємо, оренда автівки для чиновника управління Запорізької міськради «затягнула» на чверть мільйона гривень.

Управління з питань праці Запорізької міської ради провело тендер на придбання послуг з перевезення посадових осіб цього управління. На це запланували 251,66 тисячі гривень.

Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Prozorro”.

Ці гроші на транспортування чиновника (чиновників) підуть з міського бюджета, тобто з податків працюючих мешканців Запоріжжя.

Закупівля відбулась без використання електронної системи 11 січня 2023 року. Переможцем було оголошено фізичну особу Едуарда Берегового. Договір вже укладено. Строк його виконання — до 31 грудня. Отримувачем послуг, ймовірно, стане керівник управління з питань праці Запорізької міської ради Вадим Зубко.

Послуги з перевезення посадових осіб управління з питань праці Запорізької міськради переможець тендеру буде надавати на авто Mazda. Йдеться у робочі дні, але при потребі — у святкові та вихідні однак на підставі попереднього замовлення.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в