На Запоріжжі депутат від забороненої партії «ОПЗЖ» заволодів бюджетними коштами та пішов на співпрацю з окупантами

22.04.2024

Після повномасштабного вторгнення депутат Приазовської селищної ради Мелітопольського району пішов на співпрацю з окупантами, увійшовши до списку партії агресора «єдина росія».

Депутат брав участь в політичних заходах, спрямованих на сприяння створенню позитивного ставлення серед місцевого населення Мелітопольщини до органів окупаційної влади. Особлива увага приділялась молодим людям, про що повідомляє пресслужба Запорізької обласної прокуратури.

Також колаборант скористався ситуацією у власних цілях. Він у змові з іншими особами, яких поки не вдалося встановити, привласнив кошти, які були виділені з місцевого бюджету для оплати послуг з опалення однієї з районних лікарень на 2022 рік.

Депутату Приазовської селищної ради Мелітопольського району від забороненої партії «ОПЗЖ» заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності та заволодінні бюджетними коштами у великих розмірах в умовах воєнного стану (ч. 6 ст. 111-1, ч. 4 ст. 191 КК України).

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |