На Запоріжжі бійці ЗСУ відкинули окупантів в районі Роботиного

26.03.2024

На Запоріжжі бійці ЗСУ відкинули окупантів в районі Роботиного

На Оріхівському напрямку минулої доби російські окупанти чотири рази атакували позиції Сил оборони в районах звільненого минулого літа Старомайорського, а також  південно-західніше вільного Білогір’я та північно-західніше західніше окупованого Вербового Запорізької області.

Повідомивши про це в ранковому звіті, розміщеному на офіційній сторінці у соціальній мережі, пресгрупа Генерального штабу ЗСУ не вказала, чим саме закінчилися ці штурми.

Однак блогер і боєць 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 5-ої бригади ЗСУ Станіслав Бунятов (Осман) у своєму телеграм-каналі «Говорять Снайпер» заспокоїв, що в районі Роботиного обстановка контрольована

«Ситуація наразі стабільна, таргани (загарбники) лазять, обнуляємо (знищуємо) скидами (гранат з безпілотних літальних апаратів) та FPV-дронами-камікадзе».

Нагадаємо, учора авіаційних ударів зазнали населені пункти Мала Токмачка, Новоданилівка та Роботине на Запоріжжі. За інформації Запорізької ОВА, усього 380 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в