На Запоріжжі бійці ДСНС щодоби приборкують пожежі після обстрілів росіян

05.06.2023

На Запоріжжі бійці ДСНС щодоби приборкують пожежі після обстрілів росіян

Учора, 3 червня, у результаті військової агресії з боку країни-окупанта виникло 6 пожеж у прифронтових населених пунктах Пологівського району.

За інформації ГУ ДСНС в Запорізькій області, усі пожежі, які приборкали рятувальники ДСНС, сталися на території приватних домоволодінь цивільного населення.

Так, у Гуляйполі співробітники ДСНС ліквідували загоряння гаражу на загальній площі 150 кв.м. У селі Гуляйпільське рятувальники приборкали пожежу у житловому будинку, де вогонь охопив 55 кв.м площі..В Оріхові о 21:50 одночасно виникли пожежі у житлових будинках; пізніше ще 2 загоряння приватних домоволодінь. Рятувальники оперативно ліквідували пожежі..«За попередньою інформацією жертв і постраждалих внаслідок пожежі немає», — повідомили у ДСНС..

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області продовжуються точкові «бавовни» у місцях скупчення ворожої техніки. Північніше Токмака підрозділи ЗСУ зафіксували й знешкодили групу російських РСЗВ «Ураган» – попередньо, з ладу виведені щонайменше дві установки.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |