На війні загинув капітан Повітряних сил з авіабази Мелітополя Віталій Бєляков

20.06.2024

На війні загинув капітан Повітряних сил з авіабази Мелітополя Віталій Бєляков

Обороняючи незалежність України, загинув капітан Повітряних сил та військовий авіабази, яка до лютого 2022 року знаходилась у Мелітополі Запорізької області, Віталій Бєляков.

Про це  повідомили в осередку політичної партії «Європейська солідарність» в Запорізькій області.

«13 червня під час проходження військової служби обірвалося життя капітана, начальника групи регламенту та ремонту авіаційного озброєння і десантного обладнання технічно-експлуатаційної частини авіаційної техніки 51-річний Віталія Бєлякова», — йдеться в повідомленні.

Чоловік народився у сім’ї військового. З дитинства захоплювався авіацією, тому після закінчення загальноосвітньої школи в Криму продовжив навчання у військовому авіаційному технічному училищі.

«Саме гідний приклад батька-військового та мрія дитинства поєдналися і стали справою всього життя для військового – з 17 років Віталій Бєляков розпочав службу у Повітряних силах Збройних Сил України», — зазначили в пресслужбі.

Повномасштабне вторгнення Росії капітан Бєляков разом з колегами-військовими зустрів на службі у Мелітополі Запорізької області на посаді начальника групи регламенту та ремонту авіаційного озброєння і десантного обладнання технічно-експлуатаційної частини авіаційної техніки.

«Згодом, коли регіон опинився під загрозою, було прийнято рішення дислокуватися на більш безпечну територію задля забезпечення безперебійної роботи фахівців з ремонту авіаційної техніки, яка виконувала бойові завдання з захисту територіальної цілісності і незалежності України», — додали в пресслужбі.

Прощання з військовим та поховання відбулось 16 червня на Рогозівському кладовищі міста Бориспіль.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |