На ТОТ Мелітопольщини родич Балицького зробив карколомну кар’єру

26.06.2024

На ТОТ Мелітопольщини родич Балицького зробив карколомну кар’єру

Служба безпеки продовжує системно викривати зрадників і колаборантів, які перебувають у тимчасово захоплених районах Запорізької області. У результаті слідчо-оперативних дій,  за співпрацю з рф, повідомлено про підозру ще одному зраднику.

«За даними слідства, мешканець Мелітополя, який перебуває у родинних зв’язках з Балицьким, після захоплення Мелітопольського району підтримав окупантів та пішов з ними на співпрацю. До широкомасштабного вторгнення він працював звичайним озеленювачем ділянок, але з приходом «русского мира» отримав кар’єрний зріст. Спочатку, його призначили на посаду директора парку у Мелітополі. Потім, за протекцією Балицького, він був призначений на посаду директора департаменту культури, спорту та туризму окупаційної адміністрації, а згодом очолив так зване «министерство культуры, спорта и туризма военно-гражданской администрации Запорожской области», повідомили у пресгрупі УСБУ.

На своїй «посаді» він виконує усі вказівки окупаційної влади заради  підвищення іміджу держави – агресора та формування  у місцевого населення думки невідворотності встановлення російської влади на частині території України. Для цього зловмисник організовував численні спортивні змагання під егідою рф з метою підтримки «сво» та пропаганди «русского міра». Учасників нагороджували грамотами з гербовими печатками рф та медалями із триколором.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу (колабораційна діяльність).

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |