На проросійських каналах вийшло відео з викраденими мелітопольцями

30.06.2022


			На проросійських каналах вийшло відео з викраденими мелітопольцями

На проросійському каналі з’явилось відео з мелітопольцями, які зізнаються у допомозі українським спецслужбам та вчиненні злочинів. В кадрі видно дівчину у футболці з літерою Z, яка приймаю «свідчення» псевдозлочинів.

На відео Олександр Греджев, Владислав Гнедаго, Юрій Садовский, Олександр Асташев, Володимир Фесенко та Володимир Кудрявцев. Усіх цих чоловіків викрали загарбники під час окупації. Чоловіки виглядають змученими, на руках сліди від наручників. Вочевидь, вони погодилися знятися під психологічним та фізичним тиском, повідомляє місцеве видання Мелітополь.City.

У відео Олександр Греджев розповідає, що за дорученням СБУ разом з Олександром Асташевим створював схрони для зберігання зброї. Нібито накопичував зброю для українських партизанів. Володимир Кудрявцев плачучи каже, що купував зброю з цих схронів, інформував СБУ про ситуацію в Мелітополі та Бердянську, передавав координати блокпостів російських військових.

Юрій Садовський та Олександр Асташев говорять, що вирощували та розповсюджували наркотичні речовини.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в