На півдні Запоріжжя росіяни проводять “етнічні чистки”

04.06.2023

На півдні Запоріжжя росіяни проводять “етнічні чистки”

Радянська влада застосовувала “етнічні чистки”, як один зі способів заволодіння чужою територією. Наслідувачка варварського режиму — росія, використовує ті ж самі методи на частині тимчасово окупованої території Запорізької області.

Як повідомляє Центр національного спротиву, тимчасово окупований російськими нацистами Мелітополь були вимушені покинути 60% корінних мешканців. Ще частину російські військові депортували. Натомість у покинуті мелітопольцями будинки та квартири заселяються громадяни рф, які в більшості випадків мають родинні зв’язки з підрозділами зс рф та представниками окупаційних адміністрацій.

Серед новоприбулих до запорізького міста багато представників віддалених регіонів росії: Бурятії, Тиви, Дагестану.

«Водночас росіяни використовують переселене населення для формування пропагандистської картинки «нового мирного життя», — повідомляє ЦНС.

Нагадаємо, кадирівці масово викрадають сільгосптехніку, яка належить місцевим мешканцям. Окупаційна «поліція» відмовляється навіть приймати заяви про це, адже вона сама боїться вступати в конфлікт з кадирівцями.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в