МІсто відзначило запорізький завод Carlsberg Ukraine за підтримку громади

18.10.2024

МІсто відзначило запорізький завод Carlsberg Ukraine за підтримку громади

Понад 300 робочих місць, наповнення бюджету, гуманітарна допомога бійцям та містянам – все це про запорізький пивоварний завод Carlsberg Ukraine. Підприємство є одним із ключових бюджетоутворюючих об’єктів регіону та активно підтримує економіку міста.

Напередодні Дня працівників харчової промисловості секретар міської ради Регіна Харченко відвідала пивоварний завод. Пані секретар дізналась, як працює підприємство та відзначила колектив за вагомий внесок у розвиток міста та підтримку громади.

- Нам в Запоріжжі дуже пощастило, що ми маємо таке прекрасне підприємство харчової промисловості. Це велика система, яка сплачує податки до місцевого і державного бюджету, дає можливість людям мати роботу, дбати про свої родини і, безумовно, робить наше місто живими. Ми розуміємо, на скільки бізнесу зараз складно, але ми побачили реальний приклад того, як запровадження інновацій, турбота про персонал дозволяють залишатися стабільними навіть у такі важкі часи, - наголосила Регіна Харченко.

Корпорація Carlsberg Ukraine щорічно забезпечує понад 3 мільярди гривень надходжень до державного бюджету забезпечує роботою понад 1300 штатних співробітників, а також створює понад 20 тисяч робочих місць у суміжних галузях. У Запоріжжі підприємство забезпечило робочими місцями понад 300 людей.

- Ми відновили свою діяльність практично на рівні довоєнних показників. Зараз об’єми не такі великі, щоб говорити про максимальну завантаженість заводу, тому ми фокусуємося на покращенні виробничих процесів. Інвестиції в обладнання, в господарську сферу – це те, що дає людям впевненість, що бізнес працює, і що вони будуть забезпечені роботою, - зазначив директор запорізького пивоварного заводу Carlsberg Ukraine Сергій Васильєв.

Важливою складовою діяльності компанії є й гуманітарна складова. Від початку повномасштабного вторгнення Carlsberg Ukraine за підтримки Carlsberg Group нвестувала близько 500 мільйонів гривень у гуманітарні проєкти, спрямовані на допомогу українським громадам та підтримку Збройних Сил України.

Зокрема, компанія виробляє воду для гуманітарних потреб. Спочатку цим займалися три українських заводи у Києві, Львові та Запоріжжі. Нині виробництво зосереджене саме на запорізькому заводі. Її розподіляють по всіх регіонах, передають для потреб і ДСНС, і військовим, і гуманітарним фондам, лікарням тощо.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |