Місто продовжує підтримувати міські ДЮСШ

08.10.2024

Місто продовжує підтримувати міські ДЮСШ

З 2013 року у спортивній залі гімназії №94 займаються художньою гімнастикою вихованки міської дитячо-юнацької спортивної школи №5. Однак цей зал вже давно потребував ремонту.

Навіть в умовах війни місто продовжує підтримувати міські дитячо-юнацькі спортивні школи, допомагати юним спортсменам. Зрозуміло, що зараз можливості міського бюджету обмежені. Але міська владп намагається максимально ефективно використовувати наявні ресурси.

Як результат вдалося знайти кошти на ремонт спортивної зали школи №94. Адже тут займається 30 юних спортивних гімнасток, серед них шість спортсменок, які представляють збірну Запорізької області. Зараз збірна Запорізької області з художньої гімнастики готується до участі у командному Чемпіонаті України. У листопаді він пройде в Ужгороді. Тренує дівчат тренер-викладач Юлія Швець.

Зазначимо, на ремонт зали було виділено 598 тисяч гривень з міського бюджету. Ремонтні роботи були завершені у вересні. У спортивній залі оновили стелю, стіни, підлогу та встановили сучасне освітлення. Секретар міської ради Регіна Харченко відвідала гімназію №94 та перевірила виконані роботи.

- Спортивна зала у цій школі знаходилася у незадовільному стані. Розуміємо, наскільки важливо мати такі спортивні приміщення. Це необхідно для юних спортсменів, тренерів, батьків. Адже у нашого міста великий спортивний потенціал. Тому виділили кошти на ремонт. Дякую за виконані роботи, адже маємо прекрасний результат, - сказала Регіна Харчерко.

Секретар міської ради повідомила, що у гімназії №94 також планується відремонтувати укриття, для чого проводиться тендер.

Регіна Харченко поспілкувалася з вихованками ДЮСШ та тренером Юлією Швець, побажала їм успіхів на змаганнях. Секретар міської ради наголосила, що міська влада розуміє важливість розвитку та підтримки спорту.

- Навіть у таких складних умовах у Запоріжжі продовжують працювати 19 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Місто продовжує підтримувати ці школи, адже у них нараховується чотири з половиною тисячі вихованців. Це майбутнє спортивне покоління міста, - зазначила Регіна Харченко.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |