Міська влада Запоріжжя знає про жахливий стан повітря в одному районі міста

05.07.2024

Міська влада Запоріжжя знає про жахливий стан повітря в одному районі міста

На офіційній сторінці у соцмережі в.о. мера Запоріжжя Регіни Харченко з’явився допис щодо того, що міська влада знає про жахливий стан повітря у Комунарському районі (дивно, що тільки в одному районі Запоріжжя) та вживає заходів щоб перемогти це лихо.

«Громадо! Бачу скарги щодо стану повітря в Комунарському районі міста. Люди відчувають неприємний запах і переважно у вечірні або нічні години. Міська влада знає про це та вживає заходів. Вже декілька разів групи мобільного моніторингу обстежували Комунарський район, але джерел забруднення на його території знайдено не було.

Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради подало запит на дані щодо напрямку та швидкості вітру за датами та часом звернень містян до 15-80. Було встановлено, що вітер був з південно-західного та південного напрямку. Орієнтовно з плавневої частини, де через сильну спеку регулярно відбуваються пожежі.

Скарги було також і від мешканців селищ за межами Запоріжжя. Тому управління з питань екологічної безпеки звернулося до Державної екологічної інспекції Південного округу з проханням вжити відповідних заходів щодо виявлення джерел забруднення повітря та його припинення.

Буду тримати в курсі щодо оновлень», — йдеться у дописі на сторінці в.о. мера Запоріжжя Регіни Харченко.

Кожного дня, кожної ночі у Запоріжжя тхне мертвим повітрям.

Висновки робить самі…

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |