Міська влада продовжує співпрацювати з міською радою ветеранів

20.09.2024

Міська влада продовжує співпрацювати з міською радою ветеранів

Секретар міської ради Регіна Харченко провела зустріч з головами районних ветеранських організацій. Обговорювали поточний стан справ та проблеми, з якими стикаються ветеранські організації.

На початку зустрічі пані Регіна подякувала колишньому голові міської ветеранської організації Івану Костенку та привітала новообраного очільника Андрія Звегінцева.

- Міська влада продовжить співпрацю з ветеранськими організаціями. Будемо допомагати, чим зможемо. Хоча, зрозуміло, в умовах війни можливості міста обмежені. Однак місто не планує відмовлятися від реалізації соціальних програм, спрямованих на підтримку соціально незахищених категорій населення, - наголосила Регіна Харченко.

Також голови ветеранських організацій озвучили проблемні питання своєї діяльності. Зокрема відзначили, що матеріальна підтримка, яку місто надає щомісячно у розмірі 3 тисяч гривень на організацію – не покриває першочергових витрат. Місто розгляне можливість збільшити розмір цієї допомоги.

Окрім цього, підіймалось питання продовження оренди приміщень, де розміщуються районні ветеранські організації. Також говорили про налагодження комунікації з департаментом соціального захисту населення міськради задля актуалізації контактних даних всіх категорій ветеранів.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |