Минздрав раскритиковал запорожские власти

22.09.2020

Минздрав раскритиковал запорожские власти

Сегодня, 22 сентября, во время ежедневного онлайн-брифинга министр здравоохранения Максим Степанов раскритиковал организаторов запорожского фестиваля «Khortytsia Freedom».

– В Запорізькій області за минулу добу захворіло сто осіб. Чому я згадав Запорізьку область? Я вчора побачив світлини з проведення такого свята «Khortytsia Freedom», на якому зібралися, думаю, десятки тысяч людей, — сказал Степанов. — … Мені просто цікаво, питання до організаторів цих свят, до місцевої влади: вам просто не дає спокою, що ви не знаходитись в своєрідних лідерах по кількості захворюваних? У мене немає жодного питання до людей, у мене питання до організаторів. Вибачте, але це просто «треш» якийсь, то що ви робите. Іншого слова в мене просто немає … Звичайно, я буду звертатися до своїх колег, які відповідають за заходи контролю, щодо вжиття відповідних заходів, складання протоколів. Зараз ми будемо дивитися, що буде відбуватися в Запорізькій області.

Источник: VМесте

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в