Майже на третину збільшено кількість послуг, які надають запорізькі ЦНАПи

24.10.2024

Майже на третину збільшено кількість послуг, які надають запорізькі ЦНАПи

Плюс 89 додаткових адміністративних послуг розпочали надавати у запорізьких ЦНАПах цього року. Станом на сьогодні таких послуг надається вже 375. Все це результат послідовної роботи міської влади, спрямованої на розвиток та підтримку міських Центрів надання адміністративних послуг.

Якісне надання адміністративних послуг громадянам – одне з важливих завдань, яке стоїть перед міською владою. Саме тому у Запоріжжі створено мережу філій Центру надання адміністративних послуг. Зазначимо, зараз у місті працює п’ять філій Центру надання адміністративних послуг. Ще в одній філії завершується ремонт.

Сьогодні секретар міської ради Регіна Харченко перевірила, як організовано роботу Центрального (Вознесенівського) Центру надання адміністративних послуг.

- На сесії зафіксували збільшення кількості послуг, які надаються у наших Центрах надання адміністративних послуг. Цього року змогли збільшити їх кількість на 89. Тепер їх загалом 375. Серед них і 32 послуги, які призначені виключно для ветеранів та ветеранок війни, членів їхніх сімей, - заявила Регіна Харченко.

Одне з нововведень, яке запрацювало цього року - «Єдине ветеранське вікно». Воно працює у всіх діючих міських ЦНАПах. Через них ветерани та ветеранки війни, члени їхніх сімей можуть отримати всі 375 послуг, які надаються у міських ЦНАПах.

- Впроваджуючи надання додаткових адміністративних послуг ми завжди враховуємо думку громадян. Впроваджуємо послуги, які дійсно необхідні людям. Як приклад, коли ми розпочали співпрацювати з обласним центром зайнятості, він надавав через ЦНАПи лише дві послуги. Тепер таких послуг одинадцять, - сказала директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Наталя Мила.

Секретар міської ради подякувала працівникам Центрів надання адміністративних послуг за їхню роботу. Регіна Харченко зазначила, що частина цих звернень надходить від власників пошкодженого обстрілами житла. Важливо, що у ЦНАПах змогли налагодити систему роботи з видачі, відновлення необхідних цим людям документів.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |