Майже 600 людей знайшли роботу завдяки програмі «Робота в Запоріжжі»

01.07.2024

Майже 600 людей знайшли роботу завдяки програмі «Робота в Запоріжжі»

В управлінні з питань праці Запорізької міської ради нагадали, що у місті з грудня 2023 року працює програма «Робота в Запоріжжі». Вона спрямована на працевлаштування тих внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста, які шукають роботу.

За словами начальника відділу праці управління з питань праці міської ради Тетяни Циганок, з початку 2024 року завдяки програмі у Запоріжжі працевлаштувалися 597 осіб. З них 248 – вимушені переселенці. Зараз в органах місцевого самоврядування, в комунальних установах, на комунальних підприємствах налічується 1471 вакансія.

- Зараз ми маємо 303 активні заявки, які люди подали з допомогою нашої програми для пошуку роботи. Ми працюємо індивідуально з кожним з тих, хто подав анкету. Пропонуємо їм різні варіанти, з урахуванням наявних вакансій, освіти та побажань тих, хто шукає роботу, - зазначила Тетяна Циганок.

Завдяки програмі можливість працевлаштування мають громадяни, які шукають роботу в органах місцевого самоврядування та на комунальних підприємствах міста. Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно перейти за посиланням та заповнити анкету: https://erobota.zp.gov.ua/

Майбутні співробітники отримають офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет.

Телефон для довідок (в тому числі в разі виникнення труднощів з реєстрацією та заповненням анкетних даних) +38(050) 693-26-22.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |