Маляри оновлюють фарбування газоводів

01.10.2024

Маляри оновлюють фарбування газоводів

Сьогодні робітниці ремонтно-виробничої служби «Запоріжремсервісу» вийшли на фарбування газоводу на вулиці Фанатській у Дніпровському районі.

У теплу пору року маляри підприємства майже щодня виконують фарбування газопроводів. Цілісне покриття дозволяє убезпечити ці важливі комунікації від зовнішнього впливу і тим самим подовжити термін їх експлуатації.

- Але таке фарбування - не лише питання естетики, доглянутості. Це передусім безпека. Адже яскравий жовтий колір затверджений нормативами, він дозволяє безпомилково визначити газові комунікації у випадку аварійного ремонту або надзвичайної ситуації, швидко вирізнити саме газові комунікації завдяки яскраво жовтому кольору, - відзначила прессекретарка КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.

Протягом тижня малярки «Запоріжремсервісу» фарбують близько 500 метрів газових комунікацій. Будинки, підпорядковані КП «Запоріжремсервіс» - а їх близько тисячі - є у всіх районах міста. Якщо наземні газопроводи на великій висоті від землі, то залучають спецтехніку, працює автовежа.

А сьогодні саме на цьому об’єкті майстриням підприємства потрібно пофарбувати близько 70 метрів газопроводу. Малярні роботи – планові, і виконуються зазвичай тільки у теплу суху погоду.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |