Ліцеїсти зустрілися з призером Паралімпійських ігор

27.09.2024

Ліцеїсти зустрілися з призером Паралімпійських ігор

Учні ліцею №71 зустрілися з бронзовим призером Паралімпійських ігор-2024 у настільному тенісі Максимом Ніколенком.

На зустріч завітали також тренер спортсмена Володимир Панасенко та віцепрезидент Всеукраїнської федерації настільного тенісу України, президент обласної федерації настільного тенісу Олександр Пеленкін.

Максим Ніколенко поділився з ліцеїстами своєю історією успіху, тим як захопився настільним тенісом. Він надихнув учнів на досягнення власних мрій попри усі життєві перешкоди.

- Для мене спорт – це невід'ємна частина мого життя. Коли я починав у 10 років займатися настільним тенісом, навіть не думав, що більшу частину свого життя присвячу саме цьому виду спорту, - сказав Максим Ніколенко.

Спортсмен приніс на зустріч свої паралімпійські медалі та м’які символи змагань, тож кожен з дітей мав змогу потримати цінну нагороду та роздивитися її. Учні ліцею розпитували паралімпійця про його розпорядок дня, хобі, про друзів та рідних, підтримку суспільства. Також цікавилися, що ж Максим відчував під час перемоги.

Тренер Максима Володимир Панасенко розповів юним запоріжцям про підготовку до Паралімпійських ігор, подорож до Парижа, про хвилювання під час змагань.

- Ці змагання були найскладніші. Вся команда була в напруженому стані через обстріли в Україні, які тоді відбувалися. Всі думки були в Україні, - підкреслив Володимир Панасенко.

Під час зустрічі Олександр Пеленкін наголосив, що такі люди, як Максим, прославляють Запоріжжя на всю країну, а Україну на весь світ. Він запросив юних запоріжців до секцій Федерації настільного тенісу.

- Найбільша перемога – це перемога над самим собою. Перемагайте свою лінь, свою неохоту та займайтеся спортом. Це допоможе вам у житті бути більш цілеспрямованими та вмотивованими, - підсумував Олександр Пеленкін.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |