Комунальники «закрили» вікна у 78 багатоквартирних та приватних будинках

25.09.2024

Комунальники «закрили» вікна у 78 багатоквартирних та приватних будинках

Міські служби продовжують усувати наслідки ворожих обстрілів. Працюють представники Міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, співробітники комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «ЕЛУАШ», «Зеленбуд». Залучено 60 комунальників та 17 одиниць техніки.

За станом на 12:00 зафіксовано, що у результаті вчорашнього удару пошкодження отримали 77 приватних осель, один приватний будинок зруйновано. Загалом за ці дні у Запоріжжі зруйновано три приватних будинки, один приватний будинок частково зруйновано. Пошкодження отримали 98 багатоповерхівок, 204 приватні будинки.

На цей час вже «закрито» вікна у 42 багатоквартирних та 36 приватних будинках. Використано 994 листи OSB з міського резерву. Ще 140 листів надано власникам житла, нежитлових приміщень для самостійного виконання робіт. Комунальники продовжують розбирати завали на зруйнованих приватних оселях, збирати та вивозити будівельне сміття.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |