Комунальники «закрили» вікна у 112 багатоквартирних та приватних будинках

25.09.2024

Комунальники «закрили» вікна у 112 багатоквартирних та приватних будинках

Міські служби продовжують усувати наслідки ворожих обстрілів. Працюють фахівці Міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, представники комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «ЕЛУАШ», «Зеленбуд». Залучено 60 комунальників та 17 одиниць техніки.

За станом на 16:00 зафіксовано, що у результаті вчорашнього удару пошкодження отримали 77 приватних осель у Комунарському районі, один приватний будинок зруйновано. Загалом за ці дні у Запоріжжі зруйновано три приватних будинки, один приватний будинок зруйновано частково. Пошкодження отримали 98 багатоповерхівок, 204 приватні будинки.

За ці дні вже «закрито» вікна у 42 багатоквартирних та 70 приватних будинках. Використано 1145 листів OSB з міського резерву. У трьох приватних будинках пошкоджені дахи тимчасово накрито плівкою. Роботи тривають. Мешканцям надано 147 листів OSB та 229 листів шиферу для самостійного виконання робіт. Комунальники продовжують розбирати завали на зруйнованих приватних оселях, збирати та вивозити будівельне сміття.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |