Комунальники впорядкували територію Алеї Сакур

23.09.2024

Комунальники впорядкували територію  Алеї Сакур

Щоденно КП «Титан» обслуговує 37 об’єктів благоустрою. Разом з пляжами, скверами та парками це 16,8 гектарів, що потребують рутинного догляду. «Титанівці» дбають про належний санітарний стан підпорядкованої їм території, доглядають за зеленими насадженнями, підмітають пішохідні доріжки, вичищають протягом дня урни від сміття.

Сьогодні зранку робітники комунального підприємства наводили лад у Дніпровському районі на території Алеї Сакур, що поблизу вул.Синенка, і на дитячому майданчику поруч. Цей майданчик «титанівці» почали обслуговувати з травня минулого року. Вони слідкують за порядком у зоні відпочинку дітей, наповнюють пісочниці свіжим чистим піском, ремонтують і фарбують обладнання майданчика, вчасно міняють металеві конструкції та лавки.

- Напередодні наші робітники вже обрізали сухе гілля, полили дерева сакури, які ми доглядали протягом року, а сьогодні тут проводяться сезонні роботи – очищаємо бордюри від бур’яну, прибираємо територію майданчика, - розповіла начальник виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

Також пані Ольга подякувала місцевим мешканцям, з якими комунальники чудово співпрацюють, реагуючи на їхні повідомлення про неналежний стан території Алеї Сакур.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |