Комунальники прополюють троянди на головному проспекті Запоріжжя

24.06.2024

Комунальники прополюють троянди на головному проспекті Запоріжжя

Покіс трави, прополювання троянд, полив рослин, фарбування малих архітектурних форм, прибирання території від сміття. Всі ці та інші роботи комунальники щоденно виконують у районах Запоріжжя. Зокрема в Олександрівському районі.

До роботи залучаються різні міські комунальні підприємства, які працюють на закріплених територіях. Одне з них – КРБП «Зеленбуд». Зона відповідальності цього підприємства – закріплені за цим КП парки, сквери, зелені зони.

Так сьогодні працівники КРБП «Зеленбуд» в Олександрівському районі працювали на проспекті Соборному. Комунальники прополювали троянди, які висаджені на центральній частині головного проспекту Запоріжжжя.

Виконання робіт комунальними підприємствами на території району координують районні адміністрації міської ради.

Заступник голови Олександрівської районної адміністрації Михайло Калганов, що на території району щоденно виконується значний обсяг робіт. Особливо велике значення приділяється санітарному стану міста. Зокрема зараз триває підготовка територій до відзначення Дня Конституції України.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |