Комунальники продовжують наводити лад в Олександрівському районі Запоріжжя

26.05.2023

Комунальники продовжують наводити лад в Олександрівському районі Запоріжжя

Так, впродовж звітного періоду по вулиці Приходська, 45а були знесені 3 аварійних дерева на прибудинковій території. А біля будинків № 95, 104 та 106 по вулиці Олександрівська - виконана обрізка дерев. У роботах були задіяні 4 працівники та 2 одиниці техніки: вантажівка і автопідйомник.

Також комунальники очистили ділянки території району від гілля. 6 працівників за допомогою екскаватора та трьох вантажівок навантажили, подрібнили і вивезли 4 тони гілля. Роботи виконані по вулицям: К. Великого, 18, Св. Миколая, 26, Українська, 42, Гоголя, 124 та на перетині вулиць Першої Ливарної і Залізничної.

Крім того, комунальники вивезли 3 тони сміття. Привели до ладу територію вулиць Жуковського, 15 та 70б, Інститутська, 2, Гоголя, 2, Ак. Амосова, 75, Фортечна, 1, Українська, 37 та пр. Соборний, 24.

Протягом звітного періоду на території району комунальники скосили траву. Загальна площа виконаних робіт 39600 кв. м. Покіс трави здійснили у сквері по вул. Залізничній, на території зелених зон по вулицям Фортечній, Гончарова, Арочній, Шевченка, Шкільній, Крива Бухта, Козачій, К. Великого, Симфонічній, біля театру ляльок по вул. Жуковського, а також на відкосі вулиці Семафорна.

Також у районі було виконано поточний ремонт зупинок громадського транспорту на перетинах вулиці Шевченка з вулицями: Арочна, Вишнева, Єднання.

Крім того, комунальники навели лад на дитячих та спортивних майданчиках, що розташовані за адресами: вул. Українська, 42 та 34, вул. Ак. Амосова, 61, вул. Поштова, 161,а та пр. Соборний, 42.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в