Комунальники продовжують наводити лад у місті

08.05.2024

Комунальники продовжують наводити лад у місті

Фахівці комунальних підприємств щодня виконують роботи з благоустрою в різних районах Запоріжжя.

У весняно-літний період особливу увагу комунальники приділяють покосу трави, висадженню рослин, догляду за квітниками та зеленими насадженнями.

Крім того, з початку тижня фахівці КП «Титан» продовжували запуск фонтанів у Запоріжжі.Так, увімкнули фонтан «Серця» на бул. Шевченка, та запустили декоративний фонтан «Колодязь» у Вознесенівському парку.

З початку тижня працівники «Титану» також викошують газони, впорядковують квітники та поливають зелені насадження, фарбують лави та елементи дитячих майданчиків у парках та скверах міста.

Важливі сезонні роботи зараз проводять і співробітники КРБП «Зеленбуд». Кожного дня "зеленбудівці" косять траву, впорядковують квітники, доглядають за рослинами, обрізають дерева та чагарники.

Цього тижня також навели лад на територіях меморіалів «Летять журавлі» у Шевченківському районі, по вулиці Скворцова у Заводському районі, «Братська могила жертв фашизму» в Комунарському районі.

Крім того, фахівці «Зеленбуду» продовжують прикрашати місто різноманітними квітами. Так, територію скверу Університетського біля пам’ятника танковому екіпажу М. Яценка комунальники перетворили на квітуче поле. Там висадили понад 6,5 тис. кущів однорічних квітучих рослин: петунії, тагетіси та агератуми. Яскраву клумбу з однорічних квітів зеленбудівці також облаштували у парку Трудової Слави у Вознесенівському районі.

Щодня співробітники міських комунальних підприємств докладають чимало зусиль, щоб Запоріжжя були чистим і гарним, а запоріжців закликають дбайливо ставитися до зелених насаджень та берегти чистоту в місті.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |