Комунальники наводять лад у Шевченківському районі

02.05.2024

Комунальники наводять лад у Шевченківському районі

Триває сезонний благоустрій в усіх районах міста. Про виконані за тиждень роботи розповіли в районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району.

З 26 квітня по 2 травня відділом житлово-комунального господарства та благоустрою районної адміністрації відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено такі роботи:

  • вивезення опалого листя за адресами: вул. Спартака Маковського, вул. Пархоменка, вул. Полякова, вул. Авраменка;
  • вивезення гілля з вул. Спартака Маковського, вул. Пархоменка, вул. Полякова, вул. Чарівної;
  • ліквідовано звалище сміття на вул. Панфьорова включно до Матвіївського кладовища.

Також 29 квітня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району. Розглянуто 3 питання. Ще 14 питань, що стосуються захисту прав дітей, було розглянуто на відповідній комісії 30 квітня.

Крім того, впродовж звітного періоду працювали комісії з питань складання актів та видач довідок з питань проживання чи не проживання громадян на території Шевченківського району. Члени комісій здійснили виїзди за 15 адресами та за результатами обстеження склали акти фактичного проживання/не проживання громадян.

Активну участь у наведенні ладу на територіях району беруть мешканці приватного сектору. Протягом тижня жителі кварталів: №92, №93, №117, №125, №129 здійснили покіс трави на прибудинкових територіях.

Окрім цього, голова квартального комітету №93 видала мешканцям 150 наборів гуманітарної допомоги.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |