Комунальники доглядають за квітниками

24.04.2024

Комунальники доглядають за квітниками

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» щодня продовжують працювати, щоб Запоріжжя було чистим, впорядкованим і квітучим. Новий робочий тиждень вони розпочали з догляду за квітниками та зеленими зонами, покосу газонів, вивезення трави, гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» наводили лад та чистоту у парку ім. Академіка Клімова, по проспекту Маяковського, у сквері по вулиці Бочарова, у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у парку по вулиці Нагнибіди на вулицях Вознесенівського району.

Цього тижня комунальники подбали про чистоту скульптурної композиції у сквері Піонерів, що в Олександрівському районі. А у Хортицькому районі провели очищення зелених зон від випадкового сміття

Також у Хортицькому районі та у Комунарському, зокрема у парку ім. Гагаріна «зеленбудівці» провели прибирання, навантаження і вивезення опалого листя, гілля та сміття.

Чимало роботи виконали працівники підприємства з покосу трави. Так, цього тижня викосили газони у парку ім. Академіка Клімова, на площі Фестивальній, по вулицях: Автозаводській, Гоголя, Павлокічкаській, Тиражній, Чумаченка, Демократичній, вздовж вулиці Тиражної, по Хортицькому шосе, по проспекту Ювілейному, у сквері Чорнобильців.

Крім того, «зеленбудівці» прибрали, навантажили і вивезли скошену траву. Роботи виконали у Комунарському районі, зокрема по вулиці Автозаводській, а також у Заводському районі по вулиці Мирослава Симчича.

З настанням теплої погоди щоденним завданням комунальників став догляд за квітниками. Впродовж останніх трьох днів працівниці підприємства впорядкували квітники по проспекту Маяковського, у сквері Профспілок, на площі Запорізькій. Провели роботи з догляду за зеленими насадженнями у сквері Калнишевського. Пропололи троянди по проспекту Інженера Преображенського, на колі по вулиці Іванова та пропололи квітники у сквері Розарій, на площі Фестивальній та пристовбурові лунки дерев і кущів у парку ім. Гагаріна. Також «зеленбудівці» виконали полив квітників та зелених насаджень у Вознесенівському районі.

Крім того, обрізали сухі гілки ялин у сквері Пушкіна в Олександрівському районі.

Цього тижня комунальники продовжили працювати над усуненням наслідків негоди. Навантажили та вивезли зламане буревієм гілля у Вознесенівському, Заводському, Дніпровському районах

Водночас працівники КП «Титан» виконали роботи з викошування зелених зон у сквері 37 батальйону, у парку Перемоги, у сквері по вул. Євпаторійська/Глазунова, у ЦПКіВ «Дубовий Гай».

Також цього тижня «титанівці» прибирали та мили чаші фонтану «Життя» на пл. Маяковського. А також подбали про чистоту території парку Перемоги та у ЦПКіВ «Дубовий Гай».

Пофарбували лави та конструкції дитячих майданчиків, встановили нові урни на території закріплених за підприємством парків.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |