Коли у Запоріжжі завершать опалювальний сезон

16.03.2023

Коли у Запоріжжі завершать опалювальний сезон

Незабаром запоріжці, яким вже спекотно зможуть видихнути з полегшенням, адже скоро у місті можуть завершити опалювальний сезон. Варто зазначити, що за нормами, якщо середня температура повітря тримається не нижче за відмітку +8 протягом трьох днів, то в місті відключають батареї. Цього року з 19 по 24 березня середня температура повітря буде складати приблизно 9,1 градус тепла.

Але під час телемарафону голова правління НАК Нафтогаз України Олексій Чернишов повідомив, що опалювальний сезон в Україні, ймовірно, триватиме до початку квітня. Утім, враховуватимуть температурні показники. Якщо погода буде холодною та морозною, опалювальний сезон можуть подовжити.

Як раніше повідомляв голова комітету з питань енергетики Верховної Ради Андрій Герус, то вже з понеділка, 20 березня, в Україні почнуть завершувати опалювальний сезон у деяких регіонах та економити таким чином енергоресурси. Концерн «Міські теплові мережі», підприємства та організації Запоріжжя, які здійснюють теплодоставку, мають провести відключення споживачів теплової енергії.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |