Карантин в Запорожье: полный перечень ограничений

16.03.2020

Карантин в Запорожье: полный перечень ограничений

Сегодня, 16 марта, в ходе внеочередного заседания комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций в Запорожье приняли ограничения, которые будут действовать в городе на период карантина.

В Запорожье экстренно ужесточили карантин: что закрывают , Назвали условия, из-за которых карантин в Украине могут продлить после 3 апреля

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. З 17 березня 2020 року з 00.00 тимчасово (до скасування обмежувальних заходів):

1.1 зупинити роботу таких об’єктів загального користування, незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у м. Запоріжжя:

кінотеатрів, театрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;, дитячих розважальних центрів та клубів, творчих гуртків, майданчиків, у тому числі спортивних;, фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів, спортивних секцій та спортивних шкіл; — зоопарків, парків атракціонів;, усіх магазинів (крім продуктових, господарських магазинів, зоомагазинів, аптек, АГЗС – власникам передбачити обмеження скупчення більше як 10 осіб);, торговельно-розважальних центрів;, агропромислових, продуктових, будівельних та будь-яких інших ринків;, закладів громадського харчування, ресторанів, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів ( у т.ч. у готелях), окрім приготування їжі за індивідуальним замовленням особи з наступною доставкою її засобами кур’єрської служби або самовивозом;, інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника)., , 1.2 заборонити на території м. Запоріжжя проведення семінарів, конференцій, форумів, презентацій та інших подібних заходів;, 1.3 Національному заповіднику «Хортиця» обмежити скупчення людей, більше 10 осіб на території заповідника о. Хортиця., 1.4 релігійним організаціям, що функціонують на території м. Запоріжжя, обмежити скупчення людей більше, ніж 10 осіб., 1.5 звернути увагу керівників у сфері готельного бізнесу на те, якщо людина має ознаки вірусу і відмовляється від виклику швидкої допомоги – то готель залишає за собою право відмовити у проживанні даній особі за власною ініціативою. protokol__07

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |