єОселя - простий шлях до власного житла

08.10.2024

єОселя - простий шлях до власного житла

Уже понад 13 тисяч родин отримали кредити на суму понад 21 мільярд гривень у рамках урядової програми єОселя. Про це повідомляє пресслужба Уряду України.

За минулий тиждень видано 177 кредитів на загальну суму 303 мільйони гривень. Серед отримувачів є військовослужбовці, ветерани, медики, педагоги, науковці, родини без власного житла та внутрішньо переміщені особи. Термін кредиту за цією програмою може становити 20 років, мінімальний початковий внесок - від 20% вартості.

- Під 3% річних у програмі можуть взяти участь військовослужбовці за контрактом та працівники силових структур, науковці, медики, педагоги.

- Під 7% - участники бойових дій, ветерани війни та члени їхніх сімей, внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю внаслідок війни, сім'ї загиблих ветеранів війни, захисників і захисниць, українці, які не мають власної нерухомості.

Як взяти участь:

- авторизуватися у застосунку Дія;

- у меню Сервіси виберіть єОселя і натисніть Почати;

- виберіть категорію, до якої ви належите;

- вкажіть інформацію в заяві (сімейний стан, дані про дітей, житлову нерухомість, дохід тощо);

- далі вкажіть дані про житло, яке хочете придбати;

- виберіть один або декілька банків, у які хочете надіслати заяву на розгляд, щоб отримати попереднє рішення щодо суми можливого кредиту;

- перевірте, підпишіть та відправте заяву.

Ще детальніше - на офіційному сайті єОселя.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |