Готуємося до непростої зими: скільки генераторів є у Запоріжжі на випадок блекаутів

23.09.2024

Готуємося до непростої зими: скільки генераторів є у Запоріжжі на випадок блекаутів

Понад дві тисячі генераторів придбано підприємствами та установами області, щоб забезпечити постачання електроенергії на випадок блекаутів у Запоріжжі. Які підприємства забезпечені генераторами?

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Комунальні підприємства та установи області, а також органи місцевого самоврядування області забезпечені понад 1900 генераторами потужністю від 2 до 1 000 кВт.

Генераторами забезпечені інші об’єкти та підприємства критичної інфраструктури: базові станції мобільних операторів, хлібопекарські підприємства.

Додатково Головне управління ДСНС у Запорізькій області має генератори потужністю від 30 до 352 кВт, які можуть бути залучені у випадках надзвичайних ситуацій.

«Визначено 13 котелень концерну «Міські теплові мережі» , де буде встановлено 15 когенераційних установок. Допомагають їх придбати UNICEF, UNDP, Уряд Нідерландів за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Для забезпечення аварійного живлення водозаборів купуємо та встановлюємо ще три когенераційних установки», —  зазначив Іван Федоров.

Читайте також: Прогноз ООН: Взимку в Україні не буде світла до 18 години на добу

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |