Фронтмен гурту «Антитіла» зустрівся с молоддю Запоріжжя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20.02.2020

Фронтмен гурту «Антитіла» зустрівся с молоддю Запоріжжя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19 лютого співак зустрівся із молоддю у Запорізькому національному університеті.

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя є молодіжним послом від ЮНІСЕФ. Він співпрацює із багатьма благодійними організаціями, в тому числі з з UNICEF Ukraine в рамках проєкту «U-Report».

««U-Report» – для мене це платформа, комьюніті, яке дає змогу мені і багатьом іншим долучатися до хороших справ, до створення нового українського майбутнього. Саме тому я із задоволенням витрачаю свій час на такі спілкування, на підтримку ініціатив «U-Report», — розказав співак.

Проєкт «U-Report» займається підвищенням громадської активності серед молоді та залучає молодих людей до соціально корисних ініціатив. Так, в Україні до «U-Report» вже долучилися близько 100 тисяч молодих людей, які висловлюють свою думку у щотижневих опитуваннях у «Telegram-каналі».

Дані з опитувань використовують для планування своєї діяльності центральні органи виконавчої влади, громадські організації, агенції ООН та місцева влада. Координатор «U-Report» Світозар Нітсполь наголошує:

«Цей проєкт існує у 61 країні світу, близько 6 млн людей щотижня відповідають на питання. Ми почали свою роботу у 2015 році, і за цей час провели близько 200 опитувань»

За минулі роки, у рамках співпраці між Тарасом Тополею та UNICEF, було проведено близько 150 спільних заходів за участі студентів у різних містах України.

« ‹ 1 из 7 › »

Автори: Олександра Матушанська, Олена Кулага

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |