Друга частина «Щоденника лікаря» військового з Бердянська вийшла у півфінал літературного конкурсу

17.06.2024

Друга частина «Щоденника лікаря» військового з Бердянська вийшла у півфінал літературного конкурсу

Друга частина «Щоденника лікаря» військового з Бердянська Євгена Георгієва вийшла у півфінал літературного конкурсу.

«Друзі, радий вам сповістити про нашу маленьку переможеньку ))а  «Щоденник лікаря» знов пройшов відбір літературного конкурсу від ще одного відомого українського видавництва», — написав пан Євген у своєму ТГ-каналі.

Як повідомив пан Євген, цього разу, за призове місце побореться друга частина щоденника, під назвою «Бахмут. На нулі». В ній йдеться про події, що відбувалися з автором у 2023 році. Ітоги конкурсу журі підведе у серпні.

«Сподіваюсь, що й ці сторінки Щоденника отримають схвальну оцінку професіоналів. Вірю в найкраще і дякую вам за підтримку», — написав Євген.

Нагадаємо, Євген Георгієв – відомий лікар з міста Бердянська та депутат Запорізької обласної ради від «Європейської Солідарності». Після повномасштабної війни, коли його рідне місто опинилося під тимчасовою окупацією, чоловіку вдалося виїхати на підконтрольну Україні територію. Він без вагань пішов захищати Україну.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |