Депутатка Запорізької обласної ради достроково склала свої повноваження

23.04.2024

Депутатка Запорізької обласної ради достроково склала свої повноваження

Депутатка Запорізької обласної ради Маргарита Трипольська, від фракції «Слуга народу» (безпартійна), достроково склала свої повноваження.

Про це повідомляється на сайті Запорізької обласної ради.

Трипольська була членкинею постійної комісії з питань бюджету. Вона подала відповідну заяву про складання своїх повноважень. Документи будуть направлені до Запорізької обласної територіальної виборчої комісії.

«Відповідно до пункту 2 частини другої статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», і враховуючи постанову Верховної Ради України від 21.03.2024 року «Про здійснення Запорізькою обласною військовою адміністрацією, начальником Запорізької обласної військової адміністрації повноважень, передбачених частиною третьою статті 10 та частиною третьою статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», головою обласної державної адміністрації, начальником обласної військової адміністрації Іваном Федоровим було підписане розпорядження від 22.04.2024 року №24-ор-к щодо припинення повноважень депутата Запорізької обласної ради восьмого скликання Маргарити Ігорівни Трипольської у зв’язку з її особистою заявою про дострокове складення депутатських повноважень», — йдеться у повідомленні.

У випадку дострокового припинення повноважень депутата, за рішенням відповідної територіальної виборчої комісії депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати відповідної місцевої організації політичної партії.

Нагадаємо, з 22 квітня 19 співробітників апарату Запорізької обласної ради переходять на простій. Загалом у планах скорочення штату апарату облради з 90 до 45 осіб.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |