Декілька потужних вибухів пролунали у Запоріжжі пізно вночі, офіційна інформація

25.06.2023

Декілька потужних вибухів пролунали у Запоріжжі пізно вночі, офіційна інформація

Пізно вночі росіяни почали гатити по Запоріжжю та області. Мешканці обласного центру прокинулися через потужний вибух о 2:30. Загалом лунало десь 3-4 вибухи.


За інформацією пресслужби ЗОВА, під час атаки на місто ніхто не постраждав. Влучання відбулося на відкритих територіях, у тому числі одного з підприємств. Було понівечено припарковані вантажівки та споруди поруч.

А ось по області ситуація гірша. Протягом минулої доби ворог здійснив 71 обстріл по 23 населених пунктах. Поранення отримали дві жінки: 85-річна жителька Преображенки та 77-річна жителька Новоданилівки. Зафіксовано 15 руйнувань житлових будівель та іншого майна мешканців Запорізької області.

Зауважимо, останнім часом посилилась атака на Запоріжжя. 23 червня вночі російська армія також завдала удару по обласному центру: влучання відбулося у відкриту територію і це врятувало від значних руйнувань та людських жертв.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |