Чим війська РФ атакували Запоріжжя та чи є протидія ворогу. ВІДЕО

23.09.2024

Чим війська РФ атакували Запоріжжя та чи є протидія ворогу. ВІДЕО

Вчора пізно ввечері росіяни вдарили по Запоріжжю. Зруйновано багато житлових будинків, гаражів, навчальний заклад. Є поранені. Чим окупанти здійснили цю жахливу атаку та чи є протидія?

Про це запитали в ефірі «Еспресо» директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергія Згурца.

«Війська РФ використовує КАБи на лінії фронту та атакує віддалені міста, для цього використовуються бомбардувальники. По частоті нанесення ударів КАБи перебувають на першому місці. У середньому за тиждень ворог використовую 900 КАБів та 300-400 шахедів. КАби, на жаль, для нас ставлять найбільшу загрозу. Проблема у тому, що засоби протидії є вкрай обмежені. Це боротьба з самими носіями цих КАБів, або знищення складів, де ці КАБи зберігаються, або використовувати авіацію для боротьби з російськими бомбардувальниками», — говорить експерт.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, у лікарні залишаються 94-річна та 23-річна жінки. У них мінно-вибухові травми.

Кількість постраждалих внаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 21. За медичною допомогою після нічної атаки росіян звернулася 13 жінок та 8 чоловіків. Після огляду та надання першої допомоги більшість травмованих продовжать лікуватися вдома.

Читайте також: Куди звертатись запоріжцям, чиї домівки постраждали від атаки: яка допомога надається

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |