Бої на Запорізькому напрямку: воїни ЗСУ розповіли, чого найбільше бракує на фронті

27.06.2024

Бої на Запорізькому напрямку: воїни ЗСУ розповіли, чого найбільше бракує на фронті

Артилеристи 65-ї окремої механізованої бригади прикривають піхоту на Запорізькому напрямку — знищують техніку, бліндажі та мінометні розрахунки окупантів.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес.

Артилеристи 65-ї механізованої бригади 152-м калібром знищують мінометний розрахунок на Запорізькому напрямку. Воїни бригади працюють, зокрема, на самохідній артустановці «Акація». Техніка хоч і не нова, кажуть, надійна.

«Хоч вона і старенька, ми вже привикли працює, да є свої нюанси іноді я ж кажу — вона старенька просто. Найголовніше щоб з першого снаряда попадали, це найголовніше», — каже командир гармати 65-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Артем.

Головне завдання, кажуть артилеристи — прикривати піхоту, знищувати техніку, мінометні розрахунки, коли ті намагаються бити по українським воїнам. Знайти їх не важко – завдяки українським «пташкам».

На вогневій позиції артилеристи не лише гатять по окупантах, тут триває щоденна важка праця — відстежують ворожі «пташки», лагодять техніку. Артилеристи кажуть, треба якомога більше снарядів – це не дасть можливості російському війську розгортати свої позиції та йти у наступ.

«Вражаємо їх техніку відповідно під обстрілом не порухаєшся, тому є можливість нашій піхоті зайти, є можливість в першу чергу зберегти життя наших людей», — каже старший офіцер батареї 65-ї окремої механізованої бригади ЗСУ «Прайм».

Артилеристи 65-ї окремої механізованої бригади працюють на Запорізькому напрямку понад два роки. Кажуть, окрім техніки та снарядів, тут потрібні нові вмотивовані кадри, які допоможуть пришвидшити нищення ворога.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |